Click here for Myspace Layouts

Thursday, 9 August 2012



Nama dia Effa nadheera . saya sayang dia sangat-sangat .
dia la orang yang saya sayang sangat-sangat . dia pandai jaga hati saya .
dia baik , dia selalu ada bila saya dalam kesusahan . dia selalu ada masa saya sedih .
and dia selalu ada masa saya sunyi . dia selalu buat saya ketawa dan saya taknak lepaskan dia .
saya harap saya boleh jaga dia dengan baik , saya janji saya akan buat dia bahagia . saya akan buat dia senyum , dan saya tak akan buat dia sedih atau sakit hati . sebab dia selalu nasihatkan saya . dia selalu care pasal saya . I love you Effa Nasheera binti Asmadi .

239 comments:

  1. pakwe hang nie xleh pkai laa effa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi seumur hidup kot.silap hari bulan ekau pun kena tomoi sebab ko g tangkap HP bangsat ni. Hahaha..muka horror dua2.gf dan bf.boleh blah!

      Delete
  2. Bangang , LAN TODAK konon , ni lan LANCAU la , mampus la lu dalam balai , keluar balai budak budak ni carik kau pulak , kasi tiau lu punya pipit , itu awek lu kasi rogol laa muahaha bodoh bodoh bunuh diri yo la hai budak , FUCK YOU

    ReplyDelete
  3. Main buah nampak ?? tunggu....x lama lg kita akan bersua...lu langsi ? aku akan pastikan ko jadi jambu lepas ni...

    ReplyDelete
  4. Habis la kau..macam sial perangai..kalo ak jumpa ko aku belasah sampai mampos!!!berlagak samseng sangat menatang ni....

    ReplyDelete
  5. umur baru bape da belagak pukul orang..hoi nak pukul biar la berbalas..setakat pukul ramai2 memang pengecut!kau belum kenal dunia luar lagi..kau masih budak mentah yang mudah terpengaruh..

    ReplyDelete
  6. Effa nadheera cari org lain je. Mamat ni bakal banduan!
    Gelap masa depan kalau kawan dgn org mcm ni.
    Effa nadheera dengar ckp ibu bapa, jgn tinggal solat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. silap2 ko lak dia pkoi smpai mati

    ReplyDelete
  8. dah tak berapa lama lagi, duduk lokap ya.. agak-agak,balai mana nak stay??

    ReplyDelete
  9. Sian sian.. Belum kawin dah ada kes.. Tua kang, jgn pukul bini plak ye

    ReplyDelete
  10. ANDA DIKEHENDAKI POLIS! SEGERA SERAH DIRI KE BALAI POLIS BERDEKATAN.

    https://www.facebook.com/photo.php?v=560895980611683



    ReplyDelete
  11. nama aku lan todak.keh3..rmila msuk blog ni nty

    ReplyDelete
  12. apa mcm sudah bersedia ka mau masuk juvana

    ReplyDelete
  13. ko tggu je la budak kecik!! awekko tu aku kebas

    ReplyDelete
  14. ANDA DIKEHENDAKI POLIS!!
    MASUK HENRY GURNEY LAA TANGOK CAMNA GENGSTER TAK GENGSTER KAU TU SIALAN~~~~~
    DOK LOKAP PUN BEST GAKK!

    ReplyDelete
  15. poyo la budak ni...
    muahahahahahahahaha...

    ReplyDelete
  16. Nama aku Lan. budak2 panggil aku Lancau

    ReplyDelete
  17. HANG MAI TRUN SUNGAI PETANI KEDAH .. PELIAQ BESAQ TERA MNA SGT MAI 1 BY 1 NGN AKU..
    AK TRUN MGGU DPN.. BRASA TLOQ BSAQ MAI.. KT KFC BANDAR PUTERI JAYA..
    1 BY 1

    ReplyDelete
  18. habis la ko pasni.. POLIS TGH CARI.. BAIK KO CEPAT2 LARI MASUK HUTAN

    ReplyDelete
  19. budak 2 diam boleh la ko sesah. meh sesah aku tgk. ramai dah wt laporan polis. MAMPOSSS LA KO SIALLLLLL..MAK BAPAK KO SALAH DIDIK KO LA LAHANAT. HANJING. BARUA. MAK KO MAIN PUKI LA SIALLL. MEH LA GADOH NGN AKU PULAK. AKU NK TGK, BAPE HANDAL KO SIAL. LEPAS NI, MAMPOSS KO POLIS CARI. AKU RASE KO X NYENYAK TDO LEPAS NI. SAMSENG BODOH. BUAT JAHAT, LEPAS TU PERGI RAKAM. MASUK LOKAP @ KENA BUANG SEKOLAH LA KO!!!!!!!!!! MAMPUS LA KO!! BAPAK KO MESTI MENYESAL DAPAT KO!! DAPAT ANAK JAHAT MCM KO. PASAL MASA BAPAK KO MAIN NK DAPATKN KO, BAPAK KO MAIN BONTOT NGN MAK KO. 2 PASAL DAPAT ANAK JAHAT. PADAN MUKA KO SIALLLL. BANDUAN MUDA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bawak aq sekali...aq nak pijak ini muke...muke mcm kunyit....woi lahanat,nasb bek y ko bedal 2 bkn adk aq,klu x mmg ko aq x kasi can laa ..ini budak makan taik,

      Delete
    2. tak perlu libat kan mak bapak dia kat sini , cuba bayangkan kalau mak bapak kau ena kutuk macam tu sekali ape perasaan kau ? memang lah dia salah tapi tu tak bererti mak bapak dia yg salah kan ? mungkin selama ni mak bapak dia dah cuba nasihat yg terbaik untuk dia tapi kalau dah hati batu sgt mmg takleh nk dga nasihat org tua . sekali lagi diulang , tak perlu kutuk mak bapak dia kat sini , ibu bapa adalah insan yang mulia .

      Delete
  20. nama aq Lan, org panggil aq Lan Todak. Aq masuk juvana ni sbb aq kantoi pukul ketua kelas. Hebat x aq. wei budak, hang ramai2 belasah sorang boleh la, kote kasi potong bagi makan anjing la penakut.

    ReplyDelete
  21. HA HA HA HA XBLEH BLAH BTOL LU NI.KOTE KECIK,DUIT MAK BAPAK BAGI LAGI,NK BERSAYANG2 BAGAI SAMPAI MATI..BUDAK YG LU BEDAL TU STEADY JA,SKIT PUN X GOYANG,XJATUH.HAMPA JA BERIYA..

    ReplyDelete
  22. aq jumpe kau mmg aq lanyak ko kaw...ko nnti ko....

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Bakal banduan muda. masuk juvana nanti habis la ko kena pukul...
    samseng sangat bro. Pukul orang body yang beza size. Puih!!!

    Nama aku Lan. Budak-budak panggil aku Lancau!

    ReplyDelete
  25. hg dok tunjuk gangster apa, kote pun x matang lg, henry gurney menati anda, bgtau kwn2 hg polis tengah dok isasat psl kes hmpa

    ReplyDelete
  26. wek.nk muntah ijo aku tgok budak2 skrg hingus meleleh, duit stil mintak kt mak bapak tp ade hati nk jage anak orang konon..jage diri sndiri pun xlpas..

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. horror siot awek dia,baek pukul dr rogol..hahahaha

      Delete
  28. ohoiii...jiwang nak mati adek sorg ni...xpadan ngan pukul org...
    berdiri bulu roma akak bace ayat jiwang rusting kau tu dik...


    xtahan....blog address pun kau taruk nama awek......hadoii..tangkap leleh tolll...

    ke kau ade split personality??

    ReplyDelete
  29. Populer trus budak nie punye blog..banyak pelawat ngan komen...pas2 nie blh update post pasai meringkop dalam lokap plak..hahahahahhaha..bangang abadi budak nie

    ReplyDelete
  30. pdn muke mu.. Kasi kerat la budak.. habis la ko.. hahaha.

    ReplyDelete
  31. tak lama lagi balak lu kene tuba la jubo dia... masuk pusat juvana

    ReplyDelete
  32. Ini budak kasi sapu satu keturunan....angkat letak dalam sangkar, rendam dasar laut satu hari.Sebelum rendam pesan2 elok2...jangan nakal-nakal kat bawah sana....nnt esok pagi pak cik datang ambik.

    ReplyDelete
  33. kasihan,

    masa depan yang gelap.

    ReplyDelete
  34. malang sungguh mak ko dapat anak macam ko nie....ish3

    ReplyDelete
  35. wakaka .. ni muke pkul budok eh ?? haha .. harap mu bukan same ngeri jer .. kalu dok mmpuh aq cri mu ...

    ReplyDelete
  36. SPENDER KO PON MAK KO YG BELI..NAK BERSAYANG2 KT SINI PLAK..KO NAK TUNJUK GANGSTER KN,TUNGGU LA NASIB KO BILA KO MASUK HENRY GURNEY..
    KLAU AKU DPT ALAMAT RMH KO..MMG AKU CARI KO,MARI SINI..AKU PN NK TRY GAK SUMBAT TAPAK KASUT AKU KT MULUT KO..NAK AKU TNGK APO KO BOLEH BUAT

    SMK TUN HUSSIEN ONN, PENANG
    IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH
    BBPIN : 2A9E01F1

    ReplyDelete
  37. ni anak haram ni..perangai pon mcm lahanat

    ReplyDelete
  38. Perg msuk henry la ko, sakit la jubor nnti haha2

    ReplyDelete
  39. PENGECUT!!!!!! DEACTIVATE TWITTER. PUKI MAK KO SIAL LAH.

    ReplyDelete
  40. budak gangster pun jiwang. i meant... if you have heart, you should have sympatize to people. Nabi konfem tak suka budak yg macam ni. semoga dia, Allah bagi petunjuk.

    ReplyDelete
  41. Haaaa...wat jahat brani...nk tanggung takut...esok mula ar cuak nk g skolah...bodo...

    ReplyDelete
  42. APE mamat ni buat?? haha! adohai...
    tapi kan adik... tak perlu bersayang2 cmtu.. geli...meremang bulu ketiak aku...
    btol mmbr sorg tuh..selagi SELUAR DALAM pon mak bapak kau belikan... jgn nk suweet2 kat public sgt.. sikit2 tu aku paham la.. nafsu kan.. tp jgn smpai bulu ketiak aku sampai ke bulu hidung meremang... dah mengGELIkan lagi menJIJIKkan doh... sigH~
    - M F S -

    ReplyDelete
  43. LU NI BRADO2 LA SIAL.. ADIK AKU AJAK ANG FIGHT.. ADIK AKU BARU DAJAH 4... PAYUNG LA SIKIT...

    ReplyDelete
  44. Kalau penjaga atau ibubapa benar kan je baru dihantar sekolah tunas bakti ni.. Tapi aq sarankan pinda balik akta tu.. Boleh dihantar atas nasihat mahkamah.. Kehkeh.. Jadi jambu la ko kat dlm.. Xjadi dh lan todak..

    ReplyDelete
  45. sia2 mak bapak ko ade anak haram jaddah cm ko,,baget samseng pkul bdk lain cm 2....kalau rase terer sgt,,pegi la fight guru2 silat,tomoi...SPM pn xambk lg,,bajet bgs sgt...HENRY GURNEY MENANTI...bdk cm ko ni.,,lg bgs mkn kaki..puuiihhh

    ReplyDelete
  46. bapok ... boleh la berlagak samseng sbb ada geng..meh sini aku bagi ko penampar jepun...baru kau tahu erti penyesalan... bangkai

    ReplyDelete
  47. Spender ko pun MAK BAPAK KAU BELI.. kalau ko berani pi la belasah MAK BAPAK Kau dulu weh...ada telur ka....

    ReplyDelete
  48. hahaha.. bru 1 hari ko da ramai peminat... FUC* U~~!!

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. sape2 yg nk komen ni,mmg tu hak korang utk komen...n pe yg bdak ni buat mmg slah..totally wrong...but then, that is not a reason for all of you to insult his parents...tlgla...yg slah tu ank dia...jgn nk slahkn parents 100% klu ank buat bnd bkan2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolong laa faham...kalau bdk buat salah memang parent perlu bertanggung jawab..zaman skrg bdk2 kena rotan dgn cegu mak bapak serang sekolah...bila budak2 perangai teruk korg tanggung laa...jiran2 tegur anak korg nk backup anak sendiri..dah jadi camni apsal mak bapak xleh dipersalahkan?

      Delete
    2. kalau mak bapak xde salah...anak dia xjadi camni...
      baru kene rotan, dah datang serang cikgu...nak saman la ape la...
      phuii xsalah...

      Delete
  51. agak2 ko nih anak haram kot...patut kalo aku jd mak ko aku buang kat dlm mangkok tandas..pastu aku flush 10 kali

    ReplyDelete
  52. Satu laporan polis telah dibuat dan polis sedang menunggu arahan drpd IO (investigative officer) untuk melakukan tangkapan terhadap suspek didalam viral video disebuah laman sosial yg tersebar baru2 ini.Suspek kemungkinan besar akan direman selama 14 hari dan dirujuk supaya dimasukkan kesekolah juvana rendah di melaka Henry Gurney selama 3 tahun tanpa cuti lepasan am dan tidak akan mendapat pengampunan drpd majistret sebagai contoh teladan kepada semua pelajar sekolah..cerita ini adalah rekaan namun boleh jd kenyataan

    ReplyDelete
  53. Rumah aku ares jusco tu jer... jgn bg aku jumpa ko. Mmg aku tomoi ko pulak.

    ReplyDelete
  54. BODOH !! SEKOLAH AYAH AKU MENGAJAR KUT !! SIALA PUNYA BUDAK !! MASUK PENJARA LA HANG !! JAHANAAM JADAH !! Geram aku !!

    ReplyDelete
  55. kesian... kurang didikan agama dan kasih sayang la tu!!!

    ReplyDelete
  56. ad hati nk jage anak org..jge diri dgn perangai dlu...ko mmg xkn snang duduk dh skang...berlagak pukul org xmelawan nk wat gaya2 tomoi ye...mehh sini try...bwk smua adik2 yg ad sentuh budak yg xmelawan tuh hadap aku sorang...Phuihhhh...meh kite tgk awek ko kekal x dgn ko lps dpt tao perangai setan ko nie

    ReplyDelete
  57. Pukimak! Lanchao! brani gaduh masuk MMA je la! Babi macai! ko tggu je la!

    ReplyDelete
  58. Hye budak.org pegi skolah blaja.bukannya nk tunjuk samseng.igt tuhan skit.sok lusa mati kena lanfgar lori ko mati jgk la samseng2 pn

    ReplyDelete
  59. cuba bayangkan apa perasan mak ayah ko bila taw ko perangai mcm ni.. serius aku rasa mak ko terutamanya mesti sedih bila dpt taw ko terlibat dlm kes buli.. harap lepas ni ko insaf la ye

    ReplyDelete
  60. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  61. Baek kau ceraikan die effa oii, sblm ko pon die tomoi. BF kau sial bodoh!

    ReplyDelete
  62. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  63. muka mcm bapok.ada ati nak jdi samseng.ok lagi bapok kt kmpong aku.x kacau org.

    ReplyDelete
  64. siap la ko budak !! polis seluruh malaysia dok cari ko skang... muka cam jambu..tp jambu busuk...!! puiiii!!

    ReplyDelete
  65. ish x guna punye budak, ingat power la tu

    ReplyDelete
  66. kecik2 mau jadi samseng..dlm lokap kau bawa la samsing kau tu..rasa lah kena pukul oleh org yg btl2 samseng..

    ReplyDelete
  67. oi budak.. jom btumbuk.. bagitau bila n kat mana..

    ReplyDelete
  68. Pukol seorang dalam geng ramai..
    Bacol..!! Bacol..!! Bacol..!! Bacol..!! Bacol..!! Bacol..!!!!
    GF hang bak datang, Meh tarah ramai2... Ape Rase?? BANGANG!

    ReplyDelete
  69. Suka Pukul Anak Org Nnti Tgk Allah Balas Ank Kau Lagi Teruk Kena... Pikir Dulu Seblm Betindak...

    ReplyDelete
  70. mak aih jambu gile mamat ni..mk bajet hero pulak..yang kau pukul tu anak orang bodoh!!

    ReplyDelete
  71. kau pukul budak-2 boleh lah cerita sial . haha . gaduh pun macam bodoh ada hati nak pukul orang . haha kelakar lah kau ni bodoh .

    ReplyDelete
  72. anda femes bro lepas memukul.. tahniah.. n selamat masuk jail...kekekekekeeke

    ReplyDelete
  73. kahkahkah samseng taik kucing...

    ReplyDelete
  74. bukak buah nampak.... silap la budak.... tunggu geng sp..jng sampai bersua

    ReplyDelete
  75. Effa nak jd awek sye x??sye ny bkerjaya gaji ribu2..bkan mcm balak awak...samseng...x de mase dpan...lpas ny kompem juvana...kluar juvana nk keje pon susah...baik la awak laki yg lbih baik pade die...ksian sye tngok awak...

    ReplyDelete
  76. mampos laa ko ... dasar bdk2 .. klo ak jumpe siap ko walaupon ak xkenal bdk yg ko pukol tuu .... ak jumpe ko ak pijak2 pale ko ngn geng2 taik kucing ko tuh ... berlagak nk mampos .. pegi mati laa ...

    ReplyDelete
  77. apasal la blog ni pkai background cmni..susah aku nk bace komen2 orang..
    agy satu..ko berani sebab ko ramai.. tggu la masa untuk ko nanti..jgn igt membe2 ko tu sntiasa dekat ngn ko

    ReplyDelete
  78. Kamu bukan budak nakal.... Kamu budak jahat....

    Patutla makwe nko nk kena sapu org, psl nko pasni nk merengkok dlm Henry Gurney...

    Bahlol..!

    ReplyDelete
  79. kau memang hero tyme tu . ni la orang cakap . buat jahat dibalas jahat . abis kau kena hukuman dunia . belom akhirat lagi .

    ReplyDelete
  80. ko sebenarnye anak haram mak ko kne gangbang anjing hitam mse nak melacur kat tandas awam time die umur 7 tahun. bapak ko anjing paling itam yg pancut last hahaha so ko ni ada darah babi ngan xde kote. lubang bontot ko bole iisi 40 bijik durian. awek ko nanti aku bagi ayam gangbang hahahah

    ReplyDelete
  81. Balak ko ni muke jambu cam gay la. Bodoh piang plak tu.

    ReplyDelete
  82. Kalau sabun jatuh jangan pungut ye....keh3

    ReplyDelete
  83. ABES LA KAU..MASOK HENRY GURNEY BARU KO RASE IDOP MCM MANE..SKG SUME ORG TGH CARI KO DGN GENG2 KO..PEGI LA NYOROK KAT BWH KETIAK MAK ANG HAHAHAHA

    ReplyDelete
  84. http://izzatashadiari.blogspot.com/ nah, satu ni awek dia yg lagi satu. dasar laki tak guna, byk betol perempuan ko nak sapu

    ReplyDelete
  85. ini budak kasi sailang tamao tiow sama dia ok ...

    ReplyDelete
  86. yang bf ko bantai tu anak member aku. aku turun penang cari dia! bodoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro.. kasi info pasal budak ni...minggu ni aku turun penang... aku nak cari laa budak ni..

      Delete
  87. da femes ko dah skang...harapnya ko dpt balasan yg setimpal ngan apa yg ko dah buat. kesian kat budak tu, aku x kenal dia tp aku kesian tngk dia kena...semoga ko ditempatkan bersama orang2 yg lebih ganas. bia lunyai...kesian kat mak bapak ko...

    ReplyDelete
  88. eh lawa la awek kau..tp aku tgok kaki letak sebelah batang pisang mcm xde beza jer..muka kau plk da mcm 2x5 dgn lubang jamban..tapi aku suka topi kau ada SWAG gitu !!! bli katne>??? mak bapak blikan eh??? eh lupa mmber aku ada sorg kt Juvana, kim slm kat die k...lan todak x lantodak die todak aje jubor kau..huhu. t rekod k..lps ni sape la nk jaga awek kau an>??? eh lupa kau kat dalam pusat awek kau msti kapel dgn batang pisang lalalalalalalalalalalala.

    ReplyDelete
  89. Sejahat-jahat manusia, jika dia bertaubat. Allah akan selamatkan dia di dunia dan juga akhirat.

    ReplyDelete
  90. punah janam abih masa depan ko...conteng arang muka mak bapak plak tu..abih rosak keturunan ko.nk cr keje pon susah nti.mbaik ko ajak kwn2 ko tobat...

    ReplyDelete
  91. Awak . :') saya tahu awak masih sayangkan dia tapi saya try jadi terbaik untuk awak . niat saya bukan nak bagi awak lupakan dia . niat saya cuma nak tengok awak bahagia , senyum selalu dan taknak tengok awak sedih . Dulu masa saya tak kenal awak , masa awak couple dengan dia , awak sweet sangat dengan dia . tp bla kita couple berdua . saya tengok kita ni macam tak sesuai pun ada .tapi sya akn jadi yg terbaik untuk awak . saya akn buat apa saja demi awak . saya sayangkan awak . saya harap kita akan kekal sampai mati . saya taknak kerhilangan awak . sebab awak lah satu satunya orang yg saya sayang . Effa Nadheera Binti Asmadi Saya sayang awak sangat sangat :')
    \


    *****JUJUR DARI KEKASIHMU MR RABBIT @JUVANAMALAYSIA #INSTAPIC #MALAYSIA #WANTED #FOURSQUARE #JUVANALUBUKHATIPALINGDALAMSEDALAMDALAMNYA ****

    ReplyDelete
  92. Aku dengaq hang ni gengster sangat ?? jum try ? nak tgok jugak hang ni gengster tara mana ? muka hang wanted ! ringan ja tangan wa nak santau lu .

    ReplyDelete
  93. wei pengecut. kau ade mmber da brani la kononnye pkul bdak tu. nk tunjuk hebat pulak. aduhai.

    ReplyDelete
  94. Matilah kau dik...
    dalam penjara nanti jangan pungut sabun jatuh ....HAHA..
    dalam penjara ko anak ikan je dik...:)

    ReplyDelete
  95. wa xjumpa lu xper.. wa jumpa, lu mati... SETANG!!

    ReplyDelete
  96. aku tak payah cakap banyak dah. ramai dah orang kutuk kau. PADAN MUKA! ingat gentle ah, kuat sangat la bantai budak tu ramai2. hoi budak berhingus, kau tak kenal lagi apa erti dunia ni. SWAG! bajet smart dgn blog cap tbalik kau, dok dukung syia tak cukup kain.. skarang satu malaysia cari kau. ADE BRAN MAT?

    ReplyDelete
  97. bro kau ramai berani la bro..mai sini 1 by 1 ngan aku..turun la KL...aku tunggu kau kt mana..jangan igt kau ramai kau kuat..aku bg pengajaran skit kau..turun tau jgn xturun..

    ReplyDelete
  98. prangai jgn pundek sangat ye...mntk kne ko ni..

    ReplyDelete
  99. assalamualaikum sedara izat.

    PESAN 1: sebelum kau masuk ni, tengok balik video yang kau bangga tu, training lah macam mana nak jadi orang yang kau belasah tu sebab nanti dah masuk karang...kau faham2 je lah kan. tapi kau sendiri faham lah orang yang kau bakal kena tu power dia macam mana.

    PESAN 2: Sebelum masuk nanti ni, sementara sempat ni, pakailah baju raya siap2, salam cium mak bapak kau, adik beradik, kucing ke ape ke, sebab dah masuk karang...jangan mimpi nak raya best2 lah brader...silap2 mak bapak kau pun dah tak nak jenguk kau. ouh ye...awek kau tu, tak yah berjanji nak mintak setia apa bagai lah, sah2 dapat ke orang lain. peluk, dukung lah kawan2 baru kat dalam nanti. silap2 kengkang malam pertama kau nanti. style kan?

    PERSAN 3: ini adalah basic hidup untuk kau belajar... 'kalau dah bodoh, jangan tunjuk sangat'...tak payah cerita pasal hormat kau ke apa..tak payah amerika sangat lah weh.

    jangan kau marah orang yang marahkan kau dalam blog bodoh kau ni, siapa suruh buat kerja bodoh...kan?

    ReplyDelete
  100. assalamualaikum sedara izat.

    PESAN 1: sebelum kau masuk ni, tengok balik video yang kau bangga tu, training lah macam mana nak jadi orang yang kau belasah tu sebab nanti dah masuk karang...kau faham2 je lah kan. tapi kau sendiri faham lah orang yang kau bakal kena tu power dia macam mana.

    PESAN 2: Sebelum masuk nanti ni, sementara sempat ni, pakailah baju raya siap2, salam cium mak bapak kau, adik beradik, kucing ke ape ke, sebab dah masuk karang...jangan mimpi nak raya best2 lah brader...silap2 mak bapak kau pun dah tak nak jenguk kau. ouh ye...awek kau tu, tak yah berjanji nak mintak setia apa bagai lah, sah2 dapat ke orang lain. peluk, dukung lah kawan2 baru kat dalam nanti. silap2 kengkang malam pertama kau nanti. style kan?

    PERSAN 3: ini adalah basic hidup untuk kau belajar... 'kalau dah bodoh, jangan tunjuk sangat'...tak payah cerita pasal hormat kau ke apa..tak payah amerika sangat lah weh.

    jangan kau marah orang yang marahkan kau dalam blog bodoh kau ni, siapa suruh buat kerja bodoh...kan?

    ReplyDelete
  101. kecik-kecik lagi dah bangang.

    ReplyDelete
  102. Replies
    1. nursuci kudus, pada pandangan saya, ikhlas saya ingin nyatakan lah ye...kalau dah bagi tajuk link tu macam tu kak, sah2 lah bukan para isteri sahaja yang buka...silap anak2, cucu cicit pun buka. minta keprihatinan anda. hanya berkongsi pendapat.

      Delete
  103. haha...
    dik oii...awat ang bodo piang sgt???
    xda masalah cari masalah...bodo btui...
    ang tau la nnt nasib ang kalau masuk henry gurney..
    bukan nak sembang...tp dorg kat sana suke 'jambu2' cam ang ni..
    standby naa...
    ahahaha
    banggang abadi btui..

    ReplyDelete
  104. Matilah kau kali ni jadi kes polis....bajet gangster tapi dalam hati ada taman, siap jiwang2 dgn makwe. pegi mampos laa..nanti anak kau nanti org buli lg teruk baru kau rasa mcm mana...kau fikir kau hebat laa boleh pukul org..??,,barau anak haram...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ridez.. aku takleh tahan la baca ayat ngko. lawak mcm gampang...

      Delete
  105. aku nak patahkan kaki kau anjing

    ReplyDelete
  106. abang besar! lawa awek? meh sini kat adik biar adik korek2 hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah menjanda la pasni dak tuuuuuu bila abg kuar jd awwwwwwwww

      Delete
  107. mamat nie ek dalam artikel nie?
    http://daengselili.blogspot.com/2013/04/ganas-gila-remaja-belasah-ketua.html

    ReplyDelete
  108. gyahahaha! memula kene pelangkung ngn bapak.. pastuh kene tampor ngn mak.. dan dan nenek datang cubit siap kutuk cucu bodoh.. pastuh gi skolah.. kene berdiri depan skolah, kene rotan pulak ngn cikgu disiplin.. gyahahahaha! cikgu besar bagi announcement "ini pelajar contoh yg akan masuk penjara.."
    tup tup tu jugak polis datang tangkap.. dalam krete polis kene maki ngn kene ketuk kepala... pastuh masuk lokap.. kene liwat 4-5 kali ngn jail-mate.. gyahahahaha!
    last2 kene tunggu tarikh perbicaraan.. didapati bersalah.. masuk henry gurney.. gyaahahaha!
    kat henry gurney.. baru la ko nak nyesal apesal ko bodoh nak mampus.. belajar tak abis nak gaduh2 macam power.. padehal konek adik ko lagi power dari ko..
    ahahahahahahahaaha!

    ReplyDelete
  109. jap jap.. ke perangai mak bapak ko pun cam ko gak.. suke panggil kawan ramai2 pukul org.. ye la.. aku rasa mak bapak ko ajar sume nih. derang manusia paling jahat..
    polis sile tangkap mak bapak budak yg setan ini.. salah mak bapak ko sume nih.. sumpah salah mak bapak ko.. kalau aku jumpe mak bapak ko.. aku pasti terajang mak bapak ko..

    ReplyDelete
  110. Berdoa la kau. hanya Allah je yang boleh bantu kau. itupun KALAU ko solat ah. x tau la ko ingat Allah masa ko belasah budak x bersalah tu. lu pikir la sendiri.

    ReplyDelete
  111. hurmmmm... tak tau nak cakap ape.... tapi yg bg komen tuh... harap brsabar... budak nih rasenye da gabra skarang nih... jd aku rase skarang nih die da tau salah die..... negara ade undang2... jadi kite nih jgn lah nak fitnah sampai ke mak bapak pulak.... kalo negatif pon jgn lah sampai orang len yg jadi mangsa makian korang.... to lan todak... ko da tau salah.. ini pengajaran kat dunia tuk ko... harap pas nih ko jadi orang baik suda... end....

    ReplyDelete
  112. natang gilerr... mu raso ganah ko gocoh ore gitu..

    ReplyDelete
  113. yuhuuuuu abg besaq mai serah diri balai mana

    ReplyDelete
  114. Oi samseng sekolah..... mak ko mesti bangga ada anak mcm ko kan....

    ReplyDelete
  115. gua dengar kate lu pukul budak ? amboii bkn main gangster ko ye. aku rasa nk hentak je ko ni. jage jgn smpai aku jumpa ko tepi jalan, aku henyak ko nnt

    ReplyDelete
  116. Xdapat mat langsi ni, si effa ni pn jd la.. Janji ada lauk.

    ReplyDelete
  117. Budak taik!meh awek lu kasi gua balon.tp tgk mcm burik masam jer betina lu.lu igt lu best ker.serius kalu jumpa wa tarik bulu kote lu.mcm anjing pukul2 org

    ReplyDelete
  118. ni puki mak hang barau syie...hang ingat hang dasyat sangat...dapat aku balaih pungkok hang ramai ramai kasi pecah...barua...

    ReplyDelete
  119. Bro...wa tgk lu bukan main langsi lagi pukul budak? Lu punya mak pelacur ka? Lu punya bapak keje bapak ayam ka? Dtg sini kita jumpa bro. Mcm anjing la lu.

    ReplyDelete
  120. hahahahahhahahahaha...aku nk senyum je tgk bdk ni...ade jgk hiburan....

    ReplyDelete
  121. nape la bodoh sgt...yg. ko pukul org lepas tu gi upload benda2 jahat ko buat tu kat youtube/facebook buat ape?samseng tahi kucing!..

    ReplyDelete
  122. Twitter da delete, tak lama lagi blog nie pun die shutdown..samseng ape camni...samsu ade la..

    ReplyDelete
  123. Ape nak jadi la dengan ko ni?

    ReplyDelete
  124. kalo anak aku.. aku cabut kepala dia dari badan.

    memalukan.

    ReplyDelete
  125. hahaha bangang nyer dak banyak terer ko aku tgk dlm video mari tgk kat luar! mau tgk otai mane ko ni!haha ko ni baya adik aku je nasib bkn adik aku kalo tak da lama kene balun gan aku!g sek mau tunjuk kuat!ramai dak2 tak puas ati gan korang 3 ekor! jumpa kat luar aku pijak sorang2 pandai korang bantai anak orang macam tu.tu sbb mau kasi korang rasa macam tu mau??dtg selayang anytime open table lai.

    ReplyDelete
  126. Aku jmpe ko aku jentik kote hg

    ReplyDelete
  127. Kecik kecik xmo mampus, da besar merosakkn bangsa... Nk tnjuk gengster konon.... Kecik2 da hisap rokok... Lgi 2 3 tahun conform hisap dadah... Ini aderlh fakta... Aku xnk ckp pape psal gf ko sbb dia xbersalah.. Diharap para pencomment xinvolvekn awek dia tu... Dier cuma mangsa keadaan... Sekian

    ReplyDelete
  128. babi apa budak ni. macam ganster sangat tapi muka jambu, jiwang karat macam babi pulak tu. malu sial. baru nak kenal dunia ke? serius cam bangang je aku tengok kau ni.

    adik, ini bukan zaman aku dulu, henpon internet semua takde lagi. zaman sekarang kau buat kerja bangang sekejap je tersebar. lain kali guna otak yang Tuhan bagi bukan guna kepala lutut. oh ya kepala lutut tu bukannya untuk lutut orang lain. pergi la kau melutut balik kat budak yang kau buli, dengan mak bapak dia, dengan mak bapak kau, dengan masyarakat.

    ReplyDelete
  129. hang ingat hang kuat sangat ka ha
    abis la hang kat gurney nanti hahaha

    ReplyDelete
  130. 1 hari nanti kau akan dibalas dengan sekejam2 perlakuan..tunggu la kau..

    ReplyDelete
  131. Sume org BENCI, MARAH, BENGANG ngn ko MANGKOK HAYUN..
    Lebih 160 org komen blog ni MAKI, MARAH ngn ko..
    Cdgn aku ko serah diri dn mengaku salah..
    Ajak sume geng2 bangsat ko skali..

    Ko nk ngadu nasib ktne lg?
    Aku doa ko ngn geng2 bangsat ko insaf..
    dn msyarakat masih bley terima ko.

    Tp UBAH PERANGAI KO TU..

    ReplyDelete
  132. woi budak..aku pantang betulla dgn org yg berlagak mcm ko ni..baik ko tengok kiri kanan depan belakang kalau jalan sorang2..silap2 semua org tunggu je turn nak pukul kau..kau tengokla..

    ReplyDelete
  133. masuk henry gurney kena wat lawatan nie...kikiki...kawan org tua aku keje sana...kalu masuk henry gurney telok mas/dusun datuk murad mmg kena la penangan.

    ReplyDelete
  134. Blog paling byk komen seantero Malaysia Tahniah! haha...

    ReplyDelete
  135. wahai akan keturunan haram jadah... ko tunggu la balasannya nanti... hidup umpana roda..... aku doa supaya allah tarik balik tangan ngan kaki ko tu yang ko guna untuk belasah budak satu sekolah ko tu... samseng ko tu cuma belagak sebab korang ramai budak tu seorang.. itu namanya samseng taik kucing...ingattt... cepat atau lambat saja balasanya akan ko terima juga wahai budak berketurunan haram jadah....

    ReplyDelete
  136. sapa2 yg nk pi cr dia roger ak skali
    ni emel aku faridtajili@gmail.com

    ReplyDelete
  137. sial kau nih! samseng haramjadah! kau jgn keluar rumah!! sial tul!! budak skema tu korg wat bahan!! ko tgu kt umah polis kutip kau! aku dh link video, bbpin kau, blog kau, fb kau, twitter kau utk senang polis amik kau n rembat kau dlm lokap! haramjadah mak bapak xajar!!

    ReplyDelete
  138. lg satu aku lupe lak, korg dok bangga td kan lan todak lan todak?!!! sial tul! henry gurney la kau!!

    ReplyDelete
  139. bak kata pepatah,kecik-kecik jadi gangster skolah..besar besar jadi gangster UMNO

    ReplyDelete
  140. dapat ganyang budak ni memang best

    ReplyDelete
  141. so ko bangga la pukul budak yang tak melawan? ramai2 pukul sorang? tu pencapaian ko kat sekolah la eh? kalo berani, kenapa delete acc twitter bagai tu semua. macam bapok je.. ko ni dah sunat blum?

    ReplyDelete
  142. Mampuih la hang budak cari sampai dapat kot buli ketua klas punya pasai !!

    ReplyDelete
  143. der.. booking dentist cepat der.. gigi lu bakal tercabut der..

    ReplyDelete
  144. owh....ko nk hormat org kalo org hrmat ko ek.....
    nntikn kt balai nnt kita tgk sapa yg hrmat sapa....

    ReplyDelete
  145. mana lu punya taring???? suda hilang ka....ingat weyh....aq bdak SP....aq nampak ang kat SP....aq x maw cakap banyak dah....ang paham2 ja la noh.....memalukan budak SP ja bangang!!!!!

    ReplyDelete
  146. budak2 br nak naik.. mcm nih laa.. kalau bab jiwang.. kalah mat bunge... kalau bab pukul.. kalah abg castello... tp sebenarnya hampehhh jekkk.. tkyah nk berlagak sgt dik oiii... korang nyer level pelajar sekolah jek pun.... buat cara pelajar...belajar... bukannya jd kaki pukul... klau ko rasa hebat.. nuhhh..kt luar tu ramai lg kaki pukul yg hebat2..ko blh hadap kerrrr?? buat malu keluarga jekk... puiiiii....

    ReplyDelete
  147. oiihhh cik adik effa balak ang nk masuk jel dah tu... janda la ang... x yah la tgu dia masa depan kat gurney dah tu... x yah risau x yah kalaut abg ada nk teman dik effa.... HAHAHAHAHAHA!!!! BODOH... berlagak nk jd samseng ambik la ang punnguq luas la lepas ni kat gurney..... tuhan nk bls sat ja....

    ReplyDelete
  148. abisla kau,1 malaysia kenal kau..tp bkn kerana kepandaian kau,tp kebodohan dan kecuaian kau..kau mesti dalam dilemakan..haha,tula len kali jgn action sngt..jgn teruja sngt ngn alam maya ne..haa kan dh mkn dri..pasni kau dduk jela uma..jgn keluar,klu ko keluar myb kau akn kena cemuh beb..
    p/s : len kali jgn excited sngt ngn video camera tu,haa ini makannya..tp ak simpati gak ngn ko,ak thu bkn ko yg pkul,mmber2 ko yg tibai,tp ko yg excited sngt depan camera sape sruh..hehe..gud luck budak,semoga allah melindungi kau

    ReplyDelete
  149. kalau nak buat bodoh, biar bertempat. ni bukan buat bodoh je, memang tahap bangang retarded macam orang terencat akal. kau dgn geng kau mmg tade kotey. kalau berani one on one la dengat mamat tu. pastu setakat kau lawan dengan orang yang takkan melawan, nenek aku pun boleh buat la, bodoh. mementang orang tu lemah, tak berani nak lawan, kau tindas. kau ni zionis eh? kau ni orang bani israel ke hah?

    kecik2 da buat bende cemni. dah besar nak jadi ape? ko nak letak bende ni masuk dalam resume? kecik2 dah buat perangai macam sampah. dah besar, jadi sampah masyarakat.

    kau kurang kasih sayang ke hape? ke mak abah kau pun lebey kurang same perangai macam kau?

    cemni la. masih ada masa lagi untuk bertaubat dan berubah.


    kalau tanak berubah, pergi mampos lagi baik. nanti hidup pun asyik nyusahkan masyarakat je.

    ReplyDelete
  150. jangan dah buta budi bodoh pulak tu. masuk la sesume dalam penjara nak jadi lan todak sgt kan.. now dah dapat slia laaa

    ReplyDelete
  151. nama saya lan CAUU!!! saya kaki movie..saya suka tgok OngBAk 1 smpe 3.. cite juvana pon saya suka tgokkk..klau nak bkenalan meh laa...

    SMK TUN HUSSIEN ONN, PENANG
    IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH
    BBPIN : 2A9E01F1

    sekolah saya depan carefour jer..dtg la ek mlwt sya..

    ReplyDelete
  152. anjing punya budak.. ko tunggu plak bahagian ko.. hebat sangat kan??

    ReplyDelete
  153. Perghhhh sakit usus aku baca blog hanggg , ingatkan gayy kahkahkah
    Soo , rasa hebat laa pukui budak tu ? haha hebat hang tomoi noh
    Tulaaa pi sekolah mengaji tak pandai lepastu nak tunjuk kuat "LAN TODAK " baq hangg .
    Baik hang pi tidoq celah ketiak mak hang untuk kali terakhir kahkah kanak kanak rebina

    ReplyDelete
  154. yang membelasah sikit punya ramai.. yang kena belasah tu menten je tak jatuh pun. main ongbak lah konon eh hehehe.. rasa hebat hang nooo, tapi hang lupa perancangan Allah Taala maha hebat. Tobat lah weii

    ReplyDelete
  155. pkul ketua kelas?? hebat kah?? nanti besar, org tak pandang hg terior pukul org ka apa..pukul org lpas tu siap rakam vdeo lg.. apa hg rasa kalau hg yg kena pukul???? sekarang ni,salah hg dan rakan2 dah tersebar 1malaysia, hg dah tak boleh lari dan skrg pulak kes hg dah jd kes polis. tunggu jala apa nasib hg.

    ReplyDelete
  156. Hai bang,

    jom nak tomoi ka? meh sini mehhhhh. Bang jangan lan todak sangat bang setakat budak kecik gitu ang nak balun cheq yang pompuan ni dok gelak saja bang. Cheq x impress pun bang, len laa ang ni lawan sama besaq dengan badan ang baru hero.

    pape pun, ang nak tomoi ka? boleh la kita jumpa. detim2 sambil kasi kaki kat muka ang yang jambu jamban tuh.kikiki.takpa, slow slow kayuh kat henry gurney ye. ohh teringat citer juvana, budak budget pukui cikgu pastu last-last kena blasah dengan geng botak,mesti ang x miss cter tu kann episod 1-2 siri juvana. Alah2 siannya.Cheq doa ang selamat laa kat sana, pastu jangan tweet kat twitter tau, nanti kantoi. eh lupa lagi rare masukkan dalam utube,alololo.hebat la tu? kikiki. apa-apa pun sabun jatuh jangan amik ye.

    sekian.

    ReplyDelete
  157. Ko bajet ko hebat? kalau ko rasa ko hebat. Meh datang tempat aku sini. Budak-budak hingus macam ko belum tentu masa depan terjamin lagi kalau dengan sikap ko mcmtu. Silap hari bulan pada masa depan ko melutut minta tolong dengan budak tu. Jangan nak bajet hebat. Sebab ada lagi yang lagi hebat. Setakat pukulan ko tu xde la rasa bagi bdk yang ko pukul tu. Orang kata pukulan budak pondan. Sedih!!!! baik ko pegi belajar sungguh2 masuk universiti cerah sikit masa depan ko tu. xde la buat perangai yang ntah apa2. BILA SEBUT KES POLIS... ko dah takut. Apa cer???? Bek ko taubat awal-awal. 1Malaysia cari ko.... :)

    ReplyDelete
  158. bodo bangang.. macam la hensem sgt..

    ReplyDelete
  159. dalam hati ade kebun bunga... hihi tapi hakikat astaghfirullah.. ape yg boleh akak cakap, one fine day.. hang akan menyesal... atas perbuatan jahiliah hang tu yew... konon nak tunjuk kuat la ye? kesian mak ayah hang dik... depa x salah, depa antaq anak depa pi skola blaja.. bukan nak tomoi orang ! Hang silap naa.. konon nak main2 lepoq anak orang.. dunia ni adil, Allah bagi sama rata utk sume orang.

    ReplyDelete
  160. Alahai dik. Spenda kau pun mak ayah belikan lagi. Duit belanja, nasi sepinggan pun mak ayah tanggung. Dah kau berangan nak jadi otai. Badan kedengking serupa papan plywood, telur pun belum cukup 'masak', bulu pun belum habis tumbuh. Celah mana kau pikir kau layak tabuh anak org pun aku tak tau. Dik, kalau nak gaduh biarla betul2 jantan. Ini 10 lawan 1 boleh la kalau dasar pengecut tahap anjing macam kau.Aku rasa kau lepas ni duk rumah je la ngaji sampai habis. Tak layak dipanggil jantan ko ni. Duk rumah jaga vagina tu elok2 okay? Jangan sampai kena sontot tau. Hehehe.

    ReplyDelete
  161. lu ingat tu punya sekolah bapak lu punye ha. gua bikin ini sekolah utk ilmu. lu bikin ini sekolah macam drama muke gay gangter kt longkang belakang umah gua. mcm taik la lu der. 1 on 1 la. ingat bro ape u buat u akan dapat balik lambat atau cepat. nantikan la bro!

    ReplyDelete
  162. pi masuk juvana sana la todak bajet hoi...nak sangat!! Tok sah keluar dah meringkup dalam penjara seumur hidup

    ReplyDelete
  163. Kau ni macam babi la weh.....Awek muka pelaco...Pelaco kat Pasar Pudu Lagi Lawa Weh..Betina rupa pantek...Kalau dapat la muka kau tu mmg aku bagi pintu keta aku ke...Tgk kemik ke tak..Fuck kau sial

    ReplyDelete